Autoclub Cariere

Te-ai gandit la o cariera in domeniul auto? Suntem mereu in cautare de persoane motivate care sa se alature echipei noastre. Urmareste pozitiile deschise si alege provocarea potrivita pentru tine!

  1. Cariera
  2. Mecanic auto
19.12.2018
Altele

Firma noastră reprezintă mărcile Volkswagen, Audi, Seat si Skoda, nu numai în domeniul comerţului auto, ci şi în cel al deservirii clienţilor la un standard înalt. Şi acest lucru trebuie să rămână aşa! Pentru întărirea echipei noastre de atelier cautam un lucrator in departamentul reparatie caroserie.

Mecanic auto

Ne gândim la cineva care să nu aibe exclusiv doar interese auto, ci şi să răspundă provocărilor tehnicii de ultimă oră. Să fie gata să abordeze cu entuziasm sarcinile care i se delegă.

Solicităm de asemeni interes pentru cursuri de pregătire şi perfecţionare profesională regulate şi oferim performanţele sociale interesante ale firmei, care se pot vedea uşor.

Interesat?

Atunci trebuie să vorbiţi cu noi! Trimiteţi formele dvs. de recomandare, care vor fi bineînţeles tratate responsabil.Ne gândim la cineva care să nu aibe exclusiv interese auto, ci şi să răspundă provocărilor tehnicii de ultimă oră. Să fie gata să abordeze cu entuziasm sarcinile care i se delegă.

Autoclub
307200 Timisoara
Calea Lugojului nr. 93 Ghiroda Bifurcatie Aeroport
Telefon 0256-289.892
E-mail

https://www.autoclub.ro

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.